PORUČIVANJE

Pre nego što se odlučite za kupovinu, ako ste propustili da pročitate na sajtu, treba da znate da kod nas kupujete sertifikovanu ZAŠTITNU MASKU FFP1 za višekratnu upotrebu. Maske bez sertifikata mogu biti  pamučne, lepe, šarene, potencijalno zbog boja opasne i zbog toga po Zakonu ne mogu se deklarisati kao zaštitne maske. Bez izdatog računa nemate mogućnost reklamacije, što je opšte upozorenje za kupovinu preko interneta. Na Vama je izbor.

Proizvode možete poručiti kao fizićko ili pravno lice, u vidu paketa, setova ili na komad. Za dodatne usluge pošaljite upit na mejl.

CENE PAKETA
P10M – PAKET 10 X DIZAJNIRANIH VIŠEKRATNIH ZAŠTITNIH MASKI PO IZBORU – 2.600,00 din ( 260,00 din / kom ) – mogu biti odabrane iste ili različite, u kombinaciji za decu i odrasle.

P10UB – PAKET 10 X UŠOBRANA – 1.500,00 din ( 150,00 din / kom )

P6BS – PAKET 6 X BULLSHIT REMOVER GEL 70 ml – 1.140,00 din ( 190,00 din / kom )

P3BS – PAKET 3 X BULLSHIT REMOVER GEL 500 ml – 3.750,00 din ( 1.250,00 din / kom )

BN3 – PAKET 3 X BANDANA – 2.400,00 din ( 800,00 din / kom )

Cene u zagradi su preračunate na komad u okviru paketa.

CENE SETOVA
PNS – PANCIR SET – 1 X BANDANA, 1 X BULLSHIT REMOVER gel 70 ml, 2 X DIZAJNIRANA VIŠEKRATNA ZAŠTITNA MASKA, 1 X UŠOBRAN – 1.820,00 din

 

 

CENE PO KOMADU:

DM1 – VIŠEKRATNA ZAŠTITNA MASKA: 360,00 din / kom ( BILO KOJA SA SAJTA )

US1 – UŠOBRAN: 190,00 din / kom

BR1 – BULLSHIT REMOVER GEL 70 ml: 240,00 din / kom
BR2 – BULLSHIT REMOVER GEL 500 ml: 1.560,00 din / kom

KT1 – KUTIJA ZA POKLON: 180,00 din / kom

 

DODATNE USLUGE – ZAŠTITNE MASKE SA BRENDIRANJEM
Mnogi se odlučuju da brendiraju maske; od ustanova kulture, galerija, škola, sportskih udruženja. kompanija, ugostiteljskih objekata, pa sve do onih koje namenjeuju zaštitne maske kao poklon i za promocije. Neki su raspoloženi da doniraju i pomognu male klubove, škole. Najveća prednost PANCIR maski je to, što su jedine u Srbiji kategorizovane kao ZAŠTITNA MASKA FFP1 i imaju sve ateste koji garantuju da boje ispunjavaju najviše ekološke standarde i da su bezbedne za ljudsku upotrebu. Druga važna stvar je što su ovo jedine zaštitne maske na tržištu  koje možete tretirati otkuvavanjem pre upotrebe i jedine su ZAŠTITNE MASKE za višekratnu upotrebu.  

Izrada dekor maski sa motivima po želji – minimalna količina 50 komada, po ceni na komad.
Izrada zaštitnih maski sa logotipom – minimalna količina 50 komada, po ceni 220,00 din

Posebni uslovi su za veće serije, za firme, za škole, influensere, medije, donacije. Pošaljite konkretan upit na mejl.i

NAPOMENA ZA FIZIČKA LICA
Možete kombinovati porudžbinu proizvoda koji se prodaju na komad sa paketima i setovima. Minimalna porudžbina je 1.200,00 dinara zbog operativnih troškova. Roba se ne može preuzeti lično, već samo putem kurirske službe. Opšte uslove o kupovini možete pogledati ovde.

NAPOMENA ZA PRAVNA LICA
Pošaljite nam konkretan upit na mejl za zvaničnu ponudu.  Robu možete preuzeti lično po uplati na račun ili Vam može biti dostavljena na teritoriji Beograda ili kurirskom službom o nađem trošku za iznos preko 3000 dinara.

CENA DOSTAVE
Poštarina je besplatna za naručenu robu preko 3000,00 dinara. Cena dostave kurirskom službom za teritoriju Srbije je 250,00 dinara ako je paket do pola kilograma, 400 dinara do kilogram. Roba se ne može preuzeti lično, već samo putem kurirske službe. Roba se šalje putem Pošte Srbije, ukoliko niste kod kuće, dobijate obaveštenje o pristigloj pošiljci koju možete u roku od 7 dana podići u pošti.

UPUTSTVO ZA PORUČIVANJE

Savet je da uvek možete dobiti bolju cenu za pakete nego na komad. Ako su paketi preveliki za Vaše potrebe, onda probajte da se zajedno sa prijateljima, drugim roditeljima ili u FB grupama organizujete, pa da naručite paket. Drugi savet je da povremeno ponovo dođete na naš sajt, (ili zapratite nas na društvenim mrežama – nalaze se na dnu stranice ) jer osim novih motiva koje stalno osvežavamo, dolaze zaista novi revolucionarni proizvodi na temu zaštite tokom septembra..

Mi imamo dosta motiva, ponekad poneki zafali, ali se dopuni za do 3 dana. Ako vidimo da možda od 10 maski, fali do 2,3 motiva, pozovemo i pitamo za alternativno rešenje da se ne bi previše čekalo. Obično šaljemo pošiljke ponedeljkom i sredom koje u proseku stižu za dan, dva. Pošiljke stižu od 08 – 19h. Ako se to poklapa sa vremenom kada niste u mogućnosti da primite paket, pokušajte neku alternativu npr. da komšija preuzme paket ili stavite napomenu u poruci da Vam se isporuči na poslu, kod sekretarice itd. Kurir svakako treba da Vas pozove pre isporuke.

POPUNJAVANJE FORME ZA PORUDŽBINU: 

Nama je lakše da prođete kroz formular i da ga popunite, jer smo onda sigurni da nije ništa izostavljeno. Na kraju imate da saberete iznos porudžbine da bi zajedno bili sigurni da se niste nešto preračunali. Obratite pažnju samo na šifre koje stoje na svakoj slici, jer po tome znamo koju masku želite. Ako vam je forma komplikovana pošaljite jednostavno mejl, pa ako nešto fali od podataka mi ćemo Vas kontaktirati. Zbog operetivnih troškova, minimalan iznos porudžbine je 1.200,00 dinara.

Vi dobijate račun i imate pravo na reklamaciju. Prilagodili smo maske prosečnoj veličini lica. Ponekad su nekom velike, ako npr ima sitnije lice, trouglasto. Ponekad to može da se reši skraćenjem  lastiša kod bilo kog krojača, stavljanjem falte ili ušobranom. Dečije maske su prilagođene deci (5-8 godina ), njima su uglavnom prevelike maske  predviđene za odrasle. To su jedine reklamacije koje imamo ( nekih 1%) , ali prosto ne možemo da izmerimo svakom glavu, a drugi razlog je što deca često žele maske koje su namenjene odraslima. Mi se ne natežemo sa kupcima da li su u pravu, mi novac odmah vraćamo bilo čime da su nezadovoljni. Sve što novac rešava nije problem,  samo da niko ne troši energiju oko toga. Mi ne krijemo broj telefona kao ostali prodavci, jer smo ljudi kao i vi koji kupuju preko interneta, slobodno pozovite i sve rešavamo.

UKOLIKO IZ NEKOG RAZLOGA NE MOŽETE NE PROLAZI PORUDŽBINA PREKO KONTAKT FORME MOŽETE PORUDŽBINU POSLATI NA MEJL SA SVIM NEOPHODNIM PODACIMA ZA ISPORUKU

  OSNOVNI PODACI:


  POŠILJKU DOSTAVITI:
  NARUČUJEM (uneti šifre proizvoda):
  *SABERITE IZNOS PORUDŽBINE, DA BI BILI SIGURNI ŠTA STE PORUČILI

  O nama

  Bavimo se skoro 30 godina kreiranjem,
  štampom, realizacijom kreativnih projekata.
  Ovo je prvi naš brend (“Pancir”), nastao u doba pandemije, koja je dodatno podstakla našu kreativnost i stimulisala nas da damo svoj maksimum u borbi protiv virusa. Naša misija je uspela u humanitarnom smislu. Donirali smo lično i uz pomoć naših klijenata 15 000 vizira lekarima i medicinskom osoblju.  

  “Pancir” je kompilacija sertifikovanih, proverenih proizvoda i kretivnih rešenja što mapira prepoznatljivost brenda po kvalitetu i dizajnu.

  NAŠI PROIZVODI I USLUGE


  KONTAKT

  Mail: prodaja@pancir.rs
  Mob: +381 64 829 49 24
  Beograd, Srbija

  nove kolekcije i proizvodi