PANCIR SET

Tokom pandemije, svedoci smo bili situacije da nema maski, nema alkohola, nema.. Sa nedovoljno informacija, nismo ni znali šta je zaista dobra zaštita. Zato smo napravili postpandemijski PANCIR SET, kao dobru dopunu kućne apoteke.

Reč je o prvoj kategoriji zaštite, kada su zaštitna maska KN95 i gel za dezinfekciju (biocid) u pitanju. Ostalo je ono što je identitet, smelost, neki fazon koji nas čini drugačijim.

Bez dileme PANCIR SET će od sada pa nadalje, uvek biti aktuelan. Činjenica je da su gelovi kod većine već prešli u naviku. Zaštitne maske smo trebali nositi već kada su počela velika zagađenja vazduha, ali nismo shvatili to ozbiljno i svi smo bili pomalo skeptični da ne izgledamo kao čudaci. Jedva smo disali, ali ih nismo nosili. Sada više niko neće izgledati čudno ako nosi masku zbog smoga, u doba sezonskih alergija, zbog običnog gripa. Ljudi su shvatili koliko pluća treba čuvati, koliko je zdravlje važno.

PANCIR SET:

  • 1 x Maska KN95
  • 1 x Bullshit remover (biocid)
  • 2 x dekor maske
  • 1 x ušobran
  • 1 x kutija
  • 1 x gratis sokne

INSPIRACIJA ZA SOKNE

Svi smo svedoci kako život može da bude parodija. Jedna od tih parodija je, kada je nekima najvažnija stvar na svetu bio toalet papir. U nekim zemljama su se dobro makljali za isti. To nas je inspirisalo da napravimo čarape sa motivima toalet papira, jer sigurno će to ostati upamćeno i nešto čemu će se smejati buduće generacije. Sve u svemu fora je i mi ove sokne rado nosimo zabavljajući sebe i druge.

Prvih 100 kupaca dobija besplatno sokne uz kupljen PANCIR SET.

O nama

Bavimo se skoro 30 godina kreiranjem,
štampom, realizacijom kreativnih projekata.
Ovo je prvi naš brend (“Pancir”), nastao u doba pandemije, koja je dodatno podstakla našu kreativnost i stimulisala nas da damo svoj maksimum u borbi protiv virusa. Naša misija je uspela u humanitarnom smislu. Donirali smo lično i uz pomoć naših klijenata 15 000 vizira lekarima i medicinskom osoblju.  

“Pancir” je kompilacija sertifikovanih, proverenih proizvoda i kretivnih rešenja što mapira prepoznatljivost brenda po kvalitetu i dizajnu.

NAŠI PROIZVODI I USLUGE


KONTAKT

Mail: prodaja@pancir.rs
Mob: +381 64 829 49 24
Beograd, Srbija

nove kolekcije i proizvodi