SERTIFIKOVANI PANCIR VIZIR

Prvi put je većina osvestila koliko je čovek ranjiv. Baš zbog toga u svetu se vizir mnogo više koristi kao deo zaštitne opreme nego što je to slučaj kod nas.

Pokazalo se da viziri jesu dobro dodatno zaštitno sredstvo od kapljičnog prenošenja virusa. Razlog tome je što su npr. oči, kao otvorena usta u bliskom kontaktu. Vizir koji smo konstruisali je prihvaćen posle testiranja i ODOBREN za upotrebu na Kliničkom Centru Srbije, na VMA, Korona centru Zvezdara, Dragiši Mišović. To su relevantne institucije koje moraju da ODOBRE upotrebu, što one jesu to uradile. PANCIR VIZIR je preporučen od Stomatološke Komore Srbije i jedini je na tržištu atestiran na Institutu za fizičku hemiju.

PANCIR VIZIR ISKUSTVA IZ PRAKSE

U čemu je razlika? Pancir vizir je prihvaćen od najviših institucija, zato što je rađen po tehničkom opisu FDA ( Američka agencija za lekove) i testiran u stvarnoj upotrebi.  

Plastični delovi imaju obrađene ivice, zaobljene ćoškove da se pri korišćenju nehotično ne naprave male ogrebotine, otvorene ranice pogodne zaražavanju. Drugo, napravljen je distancer od tehničke gume, koja može da se tretira alkoholom. Za razliku od sunđera koji je mnogo jeftiniji, nije podložan nakupljanju bakterija. Otklon od lica je oko 2,5 cm na čelu,  kako bi korisnik mogao da koristi naočare, da uz masku nema zamagljenja. Upravo praksa je pokazala da može da se nosi više sati zbog udobnosti i ergonomije, jer nema direktnog kontakta plastike i kože. Povez je okrugla gumica veće estetike. elastičnosti i udobnosti u odnosu na lastiš.

Iskustvo pokazuje da potražnja za vizirima ne opada, jer su na mnogim mestima deo zaštitne opreme kao npr stomatolozima, na fakultetima, laboratorijama. Korisni su za frizerske i kozmetičk salone, koji pored toga što misle na svoju zaštitu, nošenjem vizira ostavljaju utisak sigurnosti u očima svojih klijenata. Pogodni su za radnike u maloprodajnim objektima, šalterskim službenicima, u proizvodnji.

CLASSIC ILI PROFI?

Suštinski razlika je samo u prednjem providnom panelu. U 80% slučajeva profesionalne potrebe zadovoljava Classic model sa debljinom panela od 200 mikrona. Za npr. stomatološku praksu gde je neophodna visoka prozirnost, panel je od PET matrijala debljine 500 mikrona. 

U svetu se vizir koristi za jednokratnu upotrebu, pa ga kao takvog i prodajemo. Kod nas je praksa da se koriste više puta iz ekonomskih razloga. Zbog toga smo ih napravili od kvalitetnih, čvršćih materijala, ali je preporuka da se jedan vizir koristi do nedelju dana, sa redovnim sterilisanjem. Samo tretiranje alkoholom vremenom zamuti prednji panel, što kao reklamaciju ne prihvatamo. 

BRENDIRANJE

Viziri mogu biti brendirani sa natpisima, logotipom, raznim motivima, nalepnicama.. Minimalna količina za brendiranje je 5 pakovanja (30 komada ). 

VIZIRI SA NALEPNICAMA

Ukoliko želite da Vaši viziri budu malo više zanimljivi možete naručiti nalepnice. Mogu biti razne teme, za stomatologe, pedijatre, igraonice, šankere.

NAPRAVILI SMO SJAJNU STVAR!

Uspeli smo da zaštitimo 15 000 ljudi na prvoj liniji, što sa ličnim donacijama, što uz pomoć naših prijatelja, klijenata, donatora. Sve je počelo sa molbom par prijatelja iz službe hitne pomoći, koji su nas zamolili da ih napravimo, jer u prvim danima nije bilo dovoljno zaštitne opreme. To nas je pokrenulo i mi smo konstantno pravili vizire 36 dana. Animirali smo velike po duši kompanije, koje su imale mogućnosti da se priključe akciji i pomognu da se zaštite lekari i medicinsko osoblje. 

Nismo imali vremena ni za medije, ni reklamiranje, samo smo pravili vizire. Naš stav je bio jasan; onima kojima trebaju viziri, neće da plate ni jedan dinar. Sa druge strane određena je cena koja je pokrivala troškove materijala i održavala proizvodnju. U tom trenutku je bila više nego tri puta niža od ostalih i ostaće zauvek ista, kada vizir ide u svrhu doniranja. 

SAMO DAVANJEM DOBIJAMO

Ponosni smo što smo dali najbolju cenu na tržištu, 120 dinara plus PDV, koliko je u vreme pandemije koštala jedna hiruška maska. Vizir „Pancir“ koji smo konstruisali je prihvaćen posle testiranja i ODOBREN za upotrebu na Kliničkom Centru Srbije, na VMA, Korona centru Zvezdara, Dragiši Mišović. To su relevantne institucije koje su morale da ODOBRE upotrebu, što oni i jesu uradile, dok sa ostalim bolnicima, domovima zdavlja nije bilo neophodno.

Vizir „Pancir“ je preporučen od strane Stomatološke komore Srbije, jedini koji je TESTIRAN i ima stručno mišljenje Instituta za opštu i fizičku hemiju.

DONIRANJE

Pored naših donacija institucijama, “Pancir” viziri su donirani KBC Zvezdara, KBC Dragiša Mišović, KC Vojvodine, KC Niš, VMA, Crvenom Krstu Srbije, Domovima Zdravlja itd. Akciji su se priključili Berlin Chemie, Boehringer Ingelheim, Salveo, Pharmas, Richter Gedeon, Slaviamed, Mapei, Sože Beauty i još mnogi drugi.

Minimalna donacija je jedna transportna kutija ( 150 komada ). Ugovor o donatorstvu, pravite lično, u dogovoru sa institucijom kojoj donirate. Cena je zagarantovana, bez izmena, bilo u vanrednim ili redovnim okolnostima.


O nama

Bavimo se skoro 30 godina kreiranjem,
štampom, realizacijom kreativnih projekata.
Ovo je prvi naš brend (“Pancir”), nastao u doba pandemije, koja je dodatno podstakla našu kreativnost i stimulisala nas da damo svoj maksimum u borbi protiv virusa. Naša misija je uspela u humanitarnom smislu. Donirali smo lično i uz pomoć naših klijenata 15 000 vizira lekarima i medicinskom osoblju.  

“Pancir” je kompilacija sertifikovanih, proverenih proizvoda i kretivnih rešenja što mapira prepoznatljivost brenda po kvalitetu i dizajnu.

NAŠI PROIZVODI I USLUGE


KONTAKT

Mail: prodaja@pancir.rs
Mob: +381 64 829 49 24
Beograd, Srbija

nove kolekcije i proizvodi