MODNE MASKE

Trend maski nije zaobišao ni modnu industriju. Želja je bila da i mi pružimo nešto više, pa smo napravili set koji čine ešarpa i maska u istom dezenu. Ešarpa je bila izbor pre marame, jer se može nositi i vezivati na više načina. Iz tog razloga je praktičnija, ležerno stoji i nikada nema nedoumica kako se nosi, vezuje, kao što je slučaj sa maramama. Ešarpe su izdašno dugačke ( oko 130 cm ), što daje komotitet da ih nosite na razne načine. Ešarpe i marame treba znati izneti da kompletan outfit izgleda elegantno. Zato smo našu prvu kolekciju sveli na dve boje, koje se lako uklapaju u odevne kombinacije.
Pročitaj više

Kada dodate ešarpu u istim tonovima odevnoj kombinaciji, onda je to već stil. Ništa nije manje ako npr. GREEN LIME ili SANTORINI BLUE nosite uz belu košulju. Ešarpa i maska mogu biti i detalj koji će se fenomenalno uklopiti uz boju tašne ili obuće. Odlična je ideja da se prilagode i tematski. Npr izlazite u vinariju sa prijateljima i nećete pogrešiti ako uz teget kombinaciju ponesete EPIC WINE ešarpu u slavu vina. Pažljivo smo birali boje, prateći najveće svetske dizajnere koji definišu trendove. Neke su boje u trendu sada, a neke su za sva vremena. Ovo je prva kolekcija od 15 kolorita, a otvoreni smo i za Vaše predloge.

Sama po sebi modna maska nije zaštitna, ali može se nositi preko ostalih. Boravak u zatvorenom prostoru je mesto gde je preporuka da se nosi maska. Međutim, poučeni iskustvom, maske se sada preporučuju u sezoni gripa, kada je visoka zagađenost vazduha, u doba alergija.

Maske i ešarpe su napravljene od finog marsejskog satena, prijatnim za nošenje. Osluškujuči širu publiku, napravili smo set koji odiše stilom, koji nije previše upadljiv, a opet pokazuje dobar ukus.

Kompanije mogu poručiti setove sa svojim logotipom i u korporacijskim bojama, upit nam pošaljite na mejl. Set se prodaje u dve verzije: set ešarpa i maska ili set od tri ešarpe po izboru.

Mogu biti pakovane u standardnom ili luksuznom pakovanju.

O nama

Bavimo se skoro 30 godina kreiranjem,
štampom, realizacijom kreativnih projekata.
Ovo je prvi naš brend (“Pancir”), nastao u doba pandemije, koja je dodatno podstakla našu kreativnost i stimulisala nas da damo svoj maksimum u borbi protiv virusa. Naša misija je uspela u humanitarnom smislu. Donirali smo lično i uz pomoć naših klijenata 15 000 vizira lekarima i medicinskom osoblju.  

“Pancir” je kompilacija sertifikovanih, proverenih proizvoda i kretivnih rešenja što mapira prepoznatljivost brenda po kvalitetu i dizajnu.

OSTALI NAŠI PROIZVODI I USLUGE


KONTAKT

Mail: prodaja@pancir.rs
Mob: +381 64 829 49 24
Beograd, Srbija

vidi nove kolekcije i proizvode