NAPRAVILI SMO SJAJNU STVAR!

Uspeli smo da zaštitimo 15 000 ljudi na prvoj liniji, što sa ličnim donacijama, što uz pomoć naših prijatelja, klijenata, donatora. Sve je počelo sa molbom par prijatelja iz službe hitne pomoći, koji su nas zamolili da ih napravimo, jer u prvim danima nije bilo dovoljno zaštitne opreme. To nas je pokrenulo i mi smo konstantno pravili vizire 36 dana. Animirali smo velike po duši kompanije, koje su imale mogućnosti da se priključe akciji i pomognu da se zaštite lekari i medicinsko osoblje. 

Nismo imali vremena ni za medije, ni reklamiranje, samo smo pravili vizire. Naš stav je bio jasan; onima kojima trebaju viziri, neće da plate ni jedan dinar. Sa druge strane određena je cena koja je pokrivala troškove materijala i održavala proizvodnju. U tom trenutku je bila više nego tri puta niža od ostalih i ostaće zauvek ista, kada vizir ide u svrhu doniranja.

SAMO DAVANJEM DOBIJAMO

Ponosni smo što smo dali najbolju cenu na tržištu, 120 dinara plus PDV, koliko je u vreme pandemije koštala jedna hiruška maska. Vizir „Pancir“ koji smo konstruisali je prihvaćen posle testiranja i ODOBREN za upotrebu na Kliničkom Centru Srbije, na VMA, Korona centru Zvezdara, Dragiši Mišović. To su relevantne institucije koje su morale da ODOBRE upotrebu, što oni i jesu uradile, dok sa ostalim bolnicima, domovima zdavlja nije bilo neophodno.

Vizir „Pancir“ je preporučen od strane Stomatološke komore Srbije, jedini koji je TESTIRAN i ima stručno mišljenje Instituta za opštu i fizičku hemiju.

DONIRANJE

Pored naših donacija institucijama, “Pancir” viziri su donirani KBC Zvezdara, KBC Dragiša Mišović, KC Vojvodine, KC Niš, VMA, Crvenom Krstu Srbije, Domovima Zdravlja itd. Akciji su se priključili Berlin Chemie, Boehringer Ingelheim, Salveo, Pharmas, Richter Gedeon, Slaviamed, Mapei, Sože Beauty i još mnogi drugi.

Minimalna donacija je jedna transportna kutija ( 150 komada ). Ugovor o donatorstvu, pravite lično, u dogovoru sa institucijom kojoj donirate. Cena je zagarantovana, bez izmena, bilo u vanrednim ili redovnim okolnostima.


O nama

Bavimo se skoro 30 godina kreiranjem,
štampom, realizacijom kreativnih projekata.
Ovo je prvi naš brend (“Pancir”), nastao u doba pandemije, koja je dodatno podstakla našu kreativnost i stimulisala nas da damo svoj maksimum u borbi protiv virusa. Naša misija je uspela u humanitarnom smislu. Donirali smo lično i uz pomoć naših klijenata 15 000 vizira lekarima i medicinskom osoblju.  

“Pancir” je kompilacija sertifikovanih, proverenih proizvoda i kretivnih rešenja što mapira prepoznatljivost brenda po kvalitetu i dizajnu.

NAŠI PROIZVODI I USLUGE


KONTAKT

Mail: prodaja@pancir.rs
Mob: +381 64 829 49 24
Beograd, Srbija

nove kolekcije i proizvodi